FAQ

De mest stillede spørgsmål om Happy Mama

Har I selv et varelager?

Nej – Happy Mama fungerer på den måde at vi viser dig de produkter fra de forskellige webshops, som vi har valgt at samarbejde med. Det vil sige, at når du klikker på en vare du er interesseret i, bliver du viderestillet til den webshop som har varen på lager. Det vil også være den webshop som håndterer din bestilling og betaling.

Hvad gør jeg i forbindelse med en reklamation?

Happy Mama kan ikke behandle din reklamation. Da vi ikke håndterer din bestilling, er det den webshop som har sendt dig varen, som skal behandle din reklamation. Ved tvivl kan Happy Mama hjælpe dig med at formidle kontakten til den pågældende webshop.

Hvordan fungerer Happy Mama

Happy Mama viser varer fra mange forskellige webshops. Vi vil gerne hjælpe kunder til at få et bedre overblik på en samlet shop. Når du køber noget på en shop som er henvist fra Happy Mama, modtager Happy Mama en kompensation fra webshoppen. Din oplevelse som kunde vil ikke være anderledes. Dit køb er blot henvist fra os. Dit køb gør at vi kan eksistere og arbejde på at finde de bedste produkter blandt de bedste webshops.

Hvor ofte opdaterer I priser?

Happy Mama opdaterer flere gange dagligt, men der kan ikke gives garanti for, at alle varer på Happy Mama er at finde på de respektive partnerhjemmesider. Vi arbejder naturligvis hele tiden på, at de varer og priser du finder på Happy Mama er korrekte.